La bottega?

La Bottega is een luxury & lifestyle shop van 2000 m² vol schoenen, kleding, en unieke accessoires. In de voormalige oude jeneverstokerij Smeets in de Hasseltse binnenstad kunnen mannen, vrouwen en kids naar hartenlust shoppen, genieten en beleven. Zelfs een unieke bistro met good food ontbreekt niet. In 2014 werd de winkel verdrievoudigd in oppervlak. Zaakvoerster Karine Valy ging daarom op zoek naar een teammanager die haar team kon mee laten groeien. En zo kwam ze in contact met Natalie Lox.


Ondersteuning bij onze groei

Natalie heeft als teamverantwoordelijke bij ons gewerkt. Vandaar dat we contact zijn blijven houden. Over haar projecten met andere retailcollega’s heb ik alleen maar positieve berichten opgevangen. Tijdens onze samenwerking, verwachtte ik van haar dat ze het team aanstuurde en meewerkte om tot de gewenste resultaten te komen. Dit zowel op vlak van klantenservice, teambuilding als winkelbeleving. Ook als lid van het management verwachtte ik de nodige inspanningen naar de groei van het bedrijf toe: het team zo nodig te vergroten en klaar te stomen voor onze grotere shop met een nieuw concept.


Coach in hart en nieren

Natalie is een heel enthousiaste coach die haar team kan motiveren. Ze heeft de spirit van een onderneemster. De juiste resultaten behalen zijn voor haar belangrijker dan de inspanningen die hiervoor nodig zijn. Ze kan absoluut de huidige retail mee ondersteunen en zoeken naar de beste oplossing voor individu en company. Het creatief nadenken en het mee implementeren zijn haar sterktes.


Graag nog samenwerken

In de toekomst willen we graag nog beroep doen op Retail IMPACT! Zeker om een antwoord te bieden op heel de digitalisering en de veranderende retail. Deze nieuwe ideeën omzetten naar de werkvloer en zichtbaar maken voor medewerkers is een proces dat vakkundig moet begeleid worden en dit is zeker iets waar Retail IMPACT een rol kan spelen.Karine Valy

“Retail Impact zoekt mee naar de beste oplossing voor zowel het individu als het bedrijf.”


Karine Valy, CEO La Bottega