Waarom een consultant een meerwaarde is voor je fashionbedrijf:


1. Frisse ideeën voor je zaak

Je ziet het voortdurend in andere sectoren. Externe consultants zorgen in bedrijven voor een frisse wind. Ze reiken op korte termijn slimme oplossingen aan. Of bedenken een straffe strategie voor de lange termijn. Dit werkt ook perfect voor een fashionbedrijf. Dus waarom niet voor het jouwe?


2. Onmisbare knowhow

Een consultant zet dingen in beweging. Niet alleen profiteer je van die inspanningen. Achteraf blijft deze kennis en knowhow gewoon achter in je bedrijf. Het maakt er deel van uit. Dus ook daarvan pluk je de vruchten.


3. Heel specifieke vakkennis

Je storemanager heeft andere noden dan je communicatiemanager. Een consultant kan heel gericht jouw medewerkers motiveren. Doelgericht en met vakkennis waarmee je medewerker direct aan de slag kan.


Méér halen uit je fashionbedrijf? Laten we even kennismaken.


Neem contact op met Retail IMPACT

Wat ik voor jou kan betekenen:


De shopaudit

De shopaudit levert je een verslag met positieve punten en groeipunten van je fashionbedrijf.  Je leert precies waar je reeds in uitblinkt en waar je actie moet ondernemen.


Lees meer

Relations impact

Tijdens de Relations Impact brengen we de relaties van je fashionbedrijf in kaart. We brengen structuur voor je personeel, je klanten en je sales.


Lees meer

Targets & tasks impact

Met deze formule breng je je taken en doelstellingen van je fashionbedrijf in kaart. We zorgen voor duidelijke targets en winkelmanagement.  Evenzeer heldere procedures over aankopen, stock en kassa.


Lees meer

Illumination impact

Jouw fashion heeft belangrijke extra’s. Voer je ze correct uit? Dan gaat je winkel schitteren! Deze extra’s brengen we met Illumination Impact in kaart. We zorgen voor structuur, sturen bij en implementeren alles van a tot z.


Lees meer

Ad interim

Heb je een vacature openstaan maar je vond de juiste collega nog niet? Of zoek je begeleiding voor een collega aspirant-manager? Retail IMPACT helpt je uit de nood. Wij kruipen tijdelijk in de huid van shopmanager, salesmanager of communicatiemanager.


Lees meer