Wie is Retail IMPACT?

Ik ben Natalie Lox, de drijvende kracht achter Retail IMPACT. 15 jaar werkte ik als coach en leidinggevende. Met een brede expertise in marketingcommunicatie, hr en mode.

Ik versterkte onder meer La Bottega: een van de grootste retailbedrijven in fashion van Vlaanderen. Klantgericht denken: dat zit er bij mij in gebakken.

Check mijn ervaring.


Jouw fashionbedrijf klantgerichter maken? Daar word ik ontzettend blij van. Met passie, plezier en tonnen energie inspireer ik mijn klanten om zich te ontplooien. En vooral: om te groeien.


Waarom kiezen voor Retail Impact?

Positief gemutst

Het glas is altijd halfvol. Het hoofd laten hangen? No way! We stropen liever de mouwen op en vliegen er stevig in. Met een gezonde dosis humor en fun.


Respect voor je verhaal

We luisteren naar je verhaal, met een oprechte interesse. Dat is de basis voor een mooie samenwerking en een diep vertrouwen in elkaars talenten.


Geen onzin, wel resultaten

Rond de pot draaien? Nee, dat helpt niemand vooruit. Retail IMPACT staat voor een no-nonsense aanpak. Die jouw fashionbedrijf laten schitteren.


Even babbelen over jouw fashionbedrijf?


Neem contact op
Onze missie

Wat drijft RETAIL Impact?

Van jouw fashionbedrijf een aangename plek maken. Je klanten en je team voelen zich helemaal thuis én komen met plezier terug. Dat doen we door een positieve en oprechte dynamiek te creëren. Zodat je team, je verkoop en je klanten een sprankelende impact ervaren. Een uitmuntende service met een meetbaar effect op je verkoop. Daar gaan we samen voor.

Onze visie

Klanten en medewerkers moeten zich perfect thuis voelen

Onlineverkoop en kortingen domineren de fashionwereld. Klanten en medewerkers moeten zich dus perfect thuis voelen in je winkel. Maak daarom jouw shopervaring gezellig, verrassend en prettig.

Ben je écht betrokken? En kun je positieve vibes en een persoonlijke aanpak integreren in de totale beleving? Dan maak jij het verschil. Want dat soort enthousiasme bij klanten en medewerkers kun je nooit opwekken met een korting of een onlineplatform.

Retail IMPACT werkt voor: La Bottega Su'ch Amici-Fashion