Misschien denk je: investeren in mijn medewerkers kost geld. En als ze vertrekken, dan ben ik de klos. Maar draai het even om: wat als je niét investeert in je medewerkers en ze blijven?


Trainingen & Workshops

Maak daarom werk van de training van je medewerkers en investeer in relatiebeheer. Zo maak je de kloof tussen jouw fashionbedrijf en de klant kleiner.


Retail IMPACT biedt trainingen en workshops waarmee je waardevolle relaties doet bloeien. Resultaat? Op lange termijn krijg je nieuwe én razend gelukkige klanten.

 

Check ons aanbod hieronder!

Wat ik voor jou kan betekenen:


Salesmedewerker met impact

Je salesmedewerkers leren hun job met goesting te doen. Ze durven initiatieven nemen en zich te ontplooien in hun job. Bovendien reageren ze empathisch en geven ze jouw klanten de correcte hulp.


Lees meer

Samenwerken geeft dreamteam

Je collega’s leren samen te werken in team. Ze respecteren elkaar meer. En begrijpen dat iedereen anders is. Ze snappen ook het belang van communiceren en gaan beter met conflicten om.


Lees meer

De geknipte pasvorm verkoopT 

Je krijgt inzicht in het juiste kledingjargon (rokken, kragen, mouwen, ..) en patroon-jargon (schuindraad, naadwaarde, karuur…). Bovendien kan jij je klant straffe weetjes vertellen over stoffen, wevingen en stiksels, zodat je deskundiger overkomt bij je klant. 

Lees meer

De geknipte pasvorm in de praktijk

Je leert kleding correct afspelden en klaarmaken voor retouche. Je leert hoe een patroon is opgebouwd, zodat je een beter inzicht krijgt in de verschillende nepen, zomen en onderdelen van een kledingstuk. Zo kan jij dat geliefde kledingstuk perfect laten passen voor je klant. 

Lees meer

Schoenenkennis met impact

Na de opleiding heb je een grotere kennis van de verschillende soorten voeten, schoenen, materialen en het onderhoud waardoor je een beter advies geeft aan de klant. Je functioneert professioneler. Gevolg: een erg tevreden klant.


Lees meer

Een efficiënte impact: van KPI’s tot bezetting

Je leert de pieken en dalen in jouw planning in kaart te brengen en hoe je de personeelsbezetting hierop afstemt. Ook leer je eigen KPI’s te definiëren, afgestemd op je doelstellingen.  

  

Lees meer

Medewerkers motiveren met impact

Je leert op een vlotte manier omgaan met teamcommunicatie, hoe je feedback geeft en slecht nieuws brengt, waaruit een ultiem team moet bestaan en hoe je een slechte groepssfeer aanpakt. 

 

Lees meer

Shopmanager functioneert met impact

Hoe vermijd je brandjespolitiek en heb je meer tijd voor optimaliseren en delegeren?  Retail IMPACT leert je met deze training duidelijke doelen te stellen en een heldere planning te maken.

Lees meer

Workshop: de impact van social media

Je leert wat jouw volgers willen lezen, hoe je een succesvolle post maakt en waar je inspiratie haalt.  Mooie beelden en video's blijken voortaan voor jou een makkie met de eenvoudige hulptools die je leert kennen.  

Lees meer